Inschrijven is gesloten. Voor de 2500 meter en 750 meter is nog na-inschrijving mogelijk. Kom dan op 28 augustus naar de inschrijftafel en dan kun je mee doen. Voor de 2,5 km is nog een beperkt aantal plaatsen. Voor de 750 meter is nog voldoende ruimte.

Deze sporters hebben zich op dit moment ingeschreven voor de triatlon of een van de zwemtochten.

Doorgang Rijntocht en Crosstriathlon: Op 1 augustus zouden we jullie laten weten of de Rijntocht & Crosstriatlon door kan gaan. En we kunnen zeggen: het ziet er goed uit en we gaan er voor 90% zekerheid van uit dat het door gaat!

De gemeente Renkum is heel erg welwillend en heeft de vergunning ook al informeel goedgekeurd, maar wil pas definitief een ‘ja’ geven na de persconferentie op 14 augustus. Daar moeten we dus nog op wachten.

Hoewel, wij wachten niet maar gaan dus met volle kracht alles in het werk zetten om er een mooi evenement van te maken. En jullie moeten natuurlijk ook niet gaan wachten, maar vooral lekker doortrainen!!

En mocht in het meest vervelende scenario de Rijntocht & Crosstriatlon toch niet door kunnen gaan, zullen we jullie zoveel mogelijk van het betaalde inschrijfgeld terug geven. Dat is zoals bij de inschrijving beloofd, in ieder geval 75% van het inschrijfgeld maar hopelijk wat meer.

Op 31 juli nemen we een definitief besluit over doorgang. Gaat het niet door, dan krijg je je inschrijfgeld terug. Dat geldt ook voor mensen die zelf annuleren voor 31 juli.

Annuleren: Sporters die zich ingeschreven hebben krijgen bij annulering vóór 31 juli het volledige bedrag gerestitueerd. Na 31 juli gelden andere voorwaarden voor persoonlijke of organisatorische annulatie. Annuleren wij, dan krijg je 75% terug, annuleer je zelf, dan is er geen teruggaaf. Inschrijvingen zijn niet overdraagbaar.

Afstanden

De kwarttriatlon bestaat uit 1500 meter zwemmen, 30 km mountainbike, 11 km hardlopen

De achtste triatlon bestaat uit 750 meter zwemmen, 17,5 km mountainbike, 5,5 km hardlopen

De minicrosstriatlon bestaat uit 375 meter zwemmen, 11 km mountainbike, 2,5 km hardlopen

Inschrijfgeld: