Wil je eindelijk eens de borstcrawl onder de knie krijgen of je techniek verbeteren? Doe dan deze zomer mee met de zwemclinic van RZC in zwembad De Vrije Slag in Bennekom. In 11 lessen van een uur zullen ervaren trainers je helpen om de techniek van deze slag aan te leren of te perfectioneren. Voor de liefhebbers gaan we in augustus ook nog een paar keer op donderdagavond in het buitenwater zwemmen (Strandpark Slijk Ewijk). De clinic is gericht op zwemmers die hun borstcrawl techniek willen verbeteren maar ook geschikt voor zwemmers die hun zwemconditie op peil willen brengen voor de Rijntocht.

De clinic wordt gehouden vanaf 9 juli elke dinsdagavond van 20.00-21.00 uur en op zaterdagochtend van 8.00-9.00 uur (behalve 24 en 31 augustus). De clinic vindt plaats in Bennekom, zwembad De Vrije Slag. De gehele clinic kost 35 euro per persoon en duurt tot eind augustus.

Op dit moment is het maximaal aantal deelnemers voor de clinic bereikt. Je kan op de wachtlijst worden gezet, als er een plaats vrij komt hoor je dat rond begin juli. Wil je op de wachtlijst, stuur dan een mail naar rijntocht@rzcrenkum.nl.