Ieder jaar hebben we tientallen vrijwilligers die helpen om de sporters een onvergetelijke dag te bezorgen. Terwijl er bij de sporters maar één echte winnaar kan zijn, zijn alle vrijwilligers winnaars! Als lid van het Winnend team, kun je verschillende posities innemen. Voor alle posities geldt dat je mee mag eten met de heerlijke pastamaaltijd op vrijdagavond, op zaterdag een lekkere lunch krijgt, en na afloop een lekker drankje met een (vega) hamburger. Kijk welke positie jij wil innemen en laat ons dat zo snel mogelijk weten.

Posities in het team

Opbouwwerker

Ben je sterk? Dan ben jij degenen die we zoeken voor de vrijdag bij de opbouw van het evenemententerrein. Beetje sterk, beetje inzicht en je bent een hele belangrijke kracht op deze plek.

Voedselvoorziening.

Al die sporters en vrijwilligers zijn de hele dag bezig en hebben eten en drinken nodig. Vind je het leuk om daar wat lekkers van te maken? Kun jij een pastamaaltijd maken op vrijdagavond, heel goed fruit snijden of de barmedewerker zijn? We horen het graag!

Water, water!

Op zaterdag kan het heel erg warm zijn. De meest dankbare taak is dan om water en eventueel sponzen uit te delen aan de sporters. Heb je een snelle arm, kun je twee bekertjes tegelijk vasthouden en kun je tegen 500 sporters die je blij tegemoet komen? Dan is deze positie geschikt voor jou!

Wegwijs.

Het lijkt simpel maar het is zo ontzettend belangrijk: de menselijke bewegwijzering. Jij mag de sporters de goede kant op wijzen als ze in hun rondjes even niet meer weten waar ze naar toe moeten. Roep ze toe welke kant ze op moeten en moedig ze aan met een applausje en een glimlach. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn!

Ceremoniemeester.

Na afloop van de wedstrijd is iedereen uitgeput, maar jij mag de sporters als eerste feliciteren en ze een medaille omhangen. Het enige dat je voor deze positie in het team nodig hebt is een hele grote vette glimlach. Leeftijd maakt niet uit!

Nagenieten.

Reken maar, na afloop is iedereen moe maar wel heel erg voldaan. Ben jij degene met heel veel energie die zelfs op het eind van de dag nog wat extra’s heeft om mee te helpen opruimen? Dan ben je echt de held van het winnend team!

Dus geef je op als vrijwiliger!

Opgeven kan bij Manon Vaal of Geert van Duinhoven via het mailadres rijntocht@rzcrenkum.com 
Als je nog vragen hebt of specifieke wensen dan kun je ook even bellen met Geert of Manon op 0317-312463.