Wil je aanmoedigingen op de veerstoep, een laatste kus voordat jouw held de boot op stapt, bloemen bij de finish? Je bent van harte welkom!

Op de veerstoep is voldoende ruimte en heb je vanaf ons Rijn-terras een mooi uitzicht op het vertrek van de boot en de aankomst van de zwemmers. Ook is daar de wisselzone voor de triatleten, dus genoeg gelegenheid om aan te moedigen. Je kunt bij onze horeca ook wat te drinken kopen. Als publiek kun je natuurlijk ook een plaatsje zoeken langs het fiets- of loopparcours. Hieronder vindt u nog wat aanvullende informatie.

Parkeren

De Veerstoep is niet toegankelijk voor auto’s en fietsers (behalve voor fietsen van triatleten). Wegens drukte in het centrum raden we je af om daar je auto te parkeren. Er is parkeergelegenheid op het fabrieksterrein van de papierfabriek. Houd wel rekening met ongeveer 15-30 minuten lopen vanaf de parkeerplaats tot aan de veerstoep. Dit terrein sluit om 17:30, dus haal op tijd je auto op. Meer informatie vindt je in het programmaboekje. Op het grasveld aan het begin van de Veerweg is een fietsparkeerplek voor bezoekers en Rijntocht-zwemmers.

Parcours

Op onderstaand kaartje zie je globaal waar de verschillende onderdelen van de Rijntocht plaatsvinden. Op de Veerstoep in Renkum vind je de start, wisselzone en finish. Het MTB parcours is op het terrrein van Oranje Nassau’s Oord en er wordt gelopen in de Jufferswaard. Het terrein is niet toegankelijk met auto’s en fietsen (behalve fietsen van triatleten). Fietsen kan je parkeren op het grasveld bij het begin van de Veerweg. Voor het parkeren van auto’s vind je hier meer informatie. In het programmaboekje staat het parcours in detail, die vind je hier.

Tijdschema

Wilt u weten wanneer uw sporter langs komt? Kijk in het tijdschema wanneer welk onderdeel plaatsvindt.

Privacy van sporters en bezoekers

De sporters krijgen een mededeling over privacy bij het inschrijven. Dit geldt echter voor alle aanwezigen op het terrein. Lees het na op deze pagina.